29 Jul No Comments cabof Despre noi
Academician Prof. Dr. doc H.C. Ioan Pop de Popa

Academician Prof. Dr. doc H.C. Ioan Pop de Popa

Fundația pentru Ocrotirea Bolnavilor cu Afecțiuni Cardiovasculare “Prof. Dr. Ioan Pop de Popa” a luat ființă în anul 1991, din dorința de a-i asista pe bolnavii operați pe cord după externarea din spital.

Avem pacienți pe care îi urmărim de peste 30 de ani. Pentru noi, sunt adevărați membri ai familiei. Le cunoaștem nu doar suferințele, ci și poveștile de viață, bucuriile și motivele de tristețe. E important, pentru că medicina se practică nu doar cu mintea, ci și cu sufletul.

Fundația pentru Ocrotirea Bolnavilor cu Afecțiuni Cardiovasculare “Prof. Dr. Ioan Pop de Popa” asigură, din donațiile primite de la ONG-urile partenere din afara țării, inclusiv tratamentul gratuit pentru membrii săi, iar de-a lungul timpului a donat medicamente și echipamente medicale spitalelor din București.

Din dorința de a acorda o asistență medicală adaptată vremurilor pe care le trăim, începând din anul 2013 am decis inițierea unor acțiuni de educare și informare a medicilor colaboratori FOBAC, cât și a pacienților, prin organizarea unor simpozioane științifice și a unor acțiuni de promovare a sănătății.